Thuis trouwen is de nieuwe trend

Om deze redenen is thuis trouwen een echte trend

Met de oneindige mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, kun je jouw perfecte trouwdag volledig naar eigen wens samenstellen. Voordat het zover is, moeten er echter veel knopen worden doorgehakt en belangrijke keuzes worden gemaakt. Een van de belangrijkste dingen is misschien wel het vinden van een mooie locatie, waar alle magie zal plaatsvinden. Wist je dat de keuze voor een passende locatie soms makkelijker is dan het lijkt? 

Beleef de mooiste dag van je leven in je eigen achtertuin

Trouwen heeft iets betoverends en spannends, wat je het liefst wilt doen op een locatie waar je je fijn en vertrouwd voelt. Wat is dan een betere plek om deze speciale dag te beleven dan in je eigen achtertuin? Precies. Thuis trouwen is dé nieuwe trend. Van ceremonie tot het feest, alle onderdelen die jullie huwelijk tot een sprookje maken, kunnen gewoon in je eigen vertrouwde omgeving of op een andere betekenisvolle gekozen locatie waar je je helemaal ‘thuis’ voelt.

Van Festivalwedding tot Toscaanse bruiloft: Time Out zorgt voor de gewenste sfeer

Wat jullie stijl ook is, Time Out heeft alle benodigde meubelen en attributen in huis om elke locatie om te toveren tot een romantische trouwlocatie. Wij creëren wat je maar wilt. Een overdekt terras onder een trendy stretchtent? Een hippe Ibizabar op een festivalbruiloft? Oneindig lange eettafels waar alle gasten genieten in de sfeer van een Toscaanse bruiloft? Met romantische kleuren, een moderne touch en jullie eigen toevoegingen en inspiratie zorgen we ervoor dat er op de mooiste dag van jullie leven niets ontbreekt.

Zo tover je elke locatie om tot een romantische trouwlocatie

De foto’s in dit blog, gemaakt op de romantische bruiloft van Cherelle en Domingo door Nicoline Rodenburg van Met alle liefde geven hiervan een perfecte impressie. Naast de aankleding in de juiste sfeer, verzorgt Time Out desgewenst ook het diner en de hapjes en drankjes, die we volledig afstemmen op jullie wensen. Zoeken jullie voor tijdens het feest nog een DJ zodat de voetjes van de vloer gaan? Een foodtruck of photobooth? Ook dat regelen wij graag! Als kers op de taart nemen we vanzelfsprekend de vuile vaat mee na afloop en ruimen we alles weer op. Wij zijn er om jullie compleet te ontzorgen, zodat jullie voor, tijdens en na je huwelijksdag nergens over na hoeven te denken. 

Hebben jullie al een weddingplanner ingeschakeld om de dag zorgvuldig te regelen? Dan nog staan wij graag klaar voor de finishing touch en aanvulling waar nodig. Onze samenwerking met weddingplanner Frederiek Klop op de bruiloft van Cherelle en Domingo toont aan dat samenwerking vaak de sleutel is tot het verwezenlijken van een waar sprookje. 

Maak je trouwdag compleet met deze DIY ideeën

Jullie trouwdag is niet compleet zonder eigen toevoegingen of ideeën, die desgewenst door ons uitgevoerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan decoratie langs het tuinpad dat naar het altaar leidt, zoals mooie fakkels of kleurrijke bloemetjes in fragiele reageerbuisjes op sierlijke standaard. Versier bomen, hekjes of tenten met leuke lichtjes voor extra sfeer. 

Laat je gasten zelf op speelse wijze wat bijdragen aan het geheel. Zet bijvoorbeeld een photobooth of polaroidcamera neer bij het gastenboek, waarmee de gasten een foto voor zichzelf én voor jullie kunnen maken. Zo kijken jullie gegarandeerd terug op mooie gelukswensen met een funny twist. Wat helemaal in is, en ook enorm leuk, is het neerzetten van een foodtruck. Zeker op een eigen locatie, waar je niet bent gebonden aan een bepaalde keuken, zorg je voor een leuke eyecatcher en een heerlijke snack voor tijdens jullie feest of overdag! Op zoek naar meer creatieve ideeën en inspiratie om thuis te trouwen? 

Neem eens een kijkje op ons Pinterestbord Wedding at Home!

Let’s get this party started!

Mocht u nog informatie / hulp nodig hebben twijfel dan niet en neem even contact met ons op. 

Ideeën nodig? • Like ons op Facebook • Bekijk onze Pinterestborden • Lees een van onze blogs •

Product categorieën