Welkom bij Time Out
Waar we een onvergetelijke en stressvrije bruiloft voor je regelen!

Jouw droombruiloft

Een bruiloft is een van de mooiste momenten in je leven, een dag waarop alles om jou en je geliefde moet draaien. Wij begrijpen dat je je op deze dag bijzonder wilt voelen. Daarom bieden we unieke en verrassende bruiloften aan, op locaties die voor jullie speciaal zijn. Van je eigen tuin tot een idyllisch weiland of een schilderachtige boerenschuur – de mogelijkheden zijn eindeloos. We transformeren elke ruimte tot een unieke trouwlocatie die perfect past bij jullie persoonlijkheid.

Stijl die bij jou past

Of je nu houdt van strak wit, Bohemian chic of een andere stijl, wij hebben het juiste meubilair en decoratie om jouw droombruiloft tot leven te brengen. Van elegante stoelen tot kleurrijke bloemarrangementen – wij zorgen dat elk detail perfect aansluit op jouw visie.

Geen stress, geen gedoe

Het plannen van je eigen bruiloft kan een behoorlijke uitdaging zijn en veel tijd in beslag nemen. Maar waarom zou je stressen als je de organisatie ook aan ons kunt overlaten? Wij hebben de ervaring en expertise om alles tot in de puntjes te regelen, van de catering tot de tentenbouw. Samen lopen we ons stappenplan door, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Jouw enige taak? Genieten van de voorbereiding en jullie speciale dag!

Flexibel en betrouwbaar

Plotselinge wijzigingen in het aantal gasten kunnen voor stress zorgen, want is die tent nu niet ineens veel te groot of te klein? Geen zorgen met ons aan je zijde! Wij zijn jouw communicatiepunt, dus wij zorgen voor de afstemming met leveranciers, zodat jouw bruiloft perfect blijft verlopen.

Laat ons je helpen om van jouw bruiloft een onvergetelijke ervaring te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat de planning aan ons over!

Ongekende beleving creëren

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op!

Ideeën nodig?

Volg ons op Linkedin
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Bekijk onze Pinterestborden
Lees een van onze blogs

concepts, events en verhuur