Time Out Concepts, Events & Verhuur

Hoeksche Waard’s familiebedrijf

Al jaren een begrip in de Hoeksche Waard, regio Rotterdam en daarbuiten. Een event neerzetten waar je trots op bent, daar doen wij het voor! Daarom werken we als evenementenbureau nauw met je samen om een event neer te zetten dat past bij jou als bedrijf of persoon. We werken samen met leveranciers die net als wij kwaliteit voorop hebben staan. Ook zijn we altijd op zoek naar vernieuwing om zo een event te creëren waar je gasten nog lang over napraten.

Koos van
Oudheusden

Al van jongs af aan riep Koos dat hij ondernemer wilde worden en dat is hem zeker gelukt!

De horeca is hem met de paplepel ingegoten, als tiener stond hij al als chef-kok in het restaurant van zijn oom in Monster! Op 24-jarige leeftijd schreef hij zich in bij de KvK en startte zijn eigen cafetaria in Maasdam, genaamd Joep. In korte tijd werd dit een goedlopende zaak met veel vaste klanten, waar Koos nu nog de bestellingen van weet!

Na het succes van Joep startte Koos in 2001 zijn tweede cafetaria. Dit keer in Zuid-Beijerland, met de naam Time Out.

Nieuwe uitdagingen aangaan zit Koos in het bloed, dus begon hij wat stoelen en tafels te verhuren. Na enige tijd begon dit serieuze vormen aan te nemen, waardoor hij besloot een sprong in het diepe te maken. In 2008 verkocht hij zijn cafetaria om een verhuurbedrijf met catering te starten. Zo ontstond Time Out Catering & Verhuur!

In oktober 2021 nam Koos Sfeer&Meer Concepts & Events over. Time Out werd een eventbedrijf dat streeft naar totaalbeleving. De overname zorgde ook voor de nodige uitdaging: de omvang van het bedrijf verdubbelde en Koos was op zoek naar een strategische partner.

Laura van
Oudheusden-Frerichs

Laura kreeg het ondernemerschap van kleins af aan al van haar vader mee aan de keukentafel!

In 2013 startte ze met de opleiding International Business Administration aan de Erasmus Universiteit, met een specialisering in Business Information Management. Tijdens deze studie stond ze al in de keuken bij Time Out Catering & Verhuur, samen met Koos!

Na haar afstuderen werkte Laura een aantal jaar als IT consultant. Maar haar horeca-hart bleef kloppen. Haar werkzaamheden bij Time Out werden steeds verder uitgebreid.

Met de overname van Sfeer&Meer in 2021 en de groei van het bedrijf, zag ze de kans om haar bedrijfskundige achtergrond en ondernemersmentaliteit als toegevoegde waarde in Time Out in te brengen. En die mogelijkheid greep ze met beide handen aan!

Gezamenlijk avontuur

Op 2 oktober 2021 stapten ze al samen in het huwelijksbootje, maar op 1 januari 2023 gingen ze samen een nieuw avontuur aan: Laura stapte fulltime in het bedrijf. Sindsdien gaan ze samen volle bak deze mooie uitdaging aan en vullen ze elkaar heel mooi aan! Koos als de ondernemer op onderbuikgevoel en Laura als de strateeg ernaast.
Dit doen ze uiteraard niet alleen, maar met een enthousiast team van medewerkers.

Koos van
Oudheusden

Al van jongs af aan riep Koos dat hij ondernemer wilde worden en dat is hem zeker gelukt!

Laura van
Oudheusden-Frerichs

Laura kreeg het ondernemerschap van kleins af aan al van haar vader mee aan de keukentafel!

De horeca is hem met de paplepel ingegoten, als tiener stond hij al als chef-kok in het restaurant van zijn oom in Monster! Op 24-jarige leeftijd schreef hij zich in bij de KvK en startte zijn eigen cafetaria in Maasdam, genaamd Joep. In korte tijd werd dit een goedlopende zaak met veel vaste klanten, waar Koos nu nog de bestellingen van weet!

In 2013 startte ze met de opleiding International Business Administration aan de Erasmus Universiteit, met een specialisering in Business Information Management. Tijdens deze studie stond ze al in de keuken bij Time Out Catering & Verhuur, samen met Koos!

Na het succes van Joep startte Koos in 2001 zijn tweede cafetaria. Dit keer in Zuid-Beijerland, met de naam Time Out.

Na haar afstuderen werkte Laura een aantal jaar als IT consultant. Maar haar horeca-hart bleef kloppen. Haar werkzaamheden bij Time Out werden steeds verder uitgebreid.

Nieuwe uitdagingen aangaan zit Koos in het bloed, dus begon hij wat stoelen en tafels te verhuren. Na enige tijd begon dit serieuze vormen aan te nemen, waardoor hij besloot een sprong in het diepe te maken. In 2008 verkocht hij zijn cafetaria om een verhuurbedrijf met catering te starten. Zo ontstond Time Out Catering & Verhuur!

Met de overname van Sfeer&Meer in 2021 en de groei van het bedrijf, zag ze de kans om haar bedrijfskundige achtergrond en ondernemersmentaliteit als toegevoegde waarde in Time Out in te brengen. En die mogelijkheid greep ze met beide handen aan!

In oktober 2021 nam Koos Sfeer&Meer Concepts & Events over. Time Out werd een eventbedrijf dat streeft naar totaalbeleving. De overname zorgde ook voor de nodige uitdaging: de omvang van het bedrijf verdubbelde en Koos was op zoek naar een strategische partner.

Gezamenlijk avontuur

Op 2 oktober 2021 stapten ze al samen in het huwelijksbootje, maar op 1 januari 2023 gingen ze samen een nieuw avontuur aan: Laura stapte fulltime in het bedrijf. Sindsdien gaan ze samen volle bak deze mooie uitdaging aan en vullen ze elkaar heel mooi aan! Koos als de ondernemer op onderbuikgevoel en Laura als de strateeg ernaast.
Dit doen ze uiteraard niet alleen, maar met een enthousiast team van medewerkers.

Meet the team

Conny
Frerichs-Fonkert

Conny is een duizendpoot binnen onze organisatie, ze pakt namelijk van alles op! Grote kans dat zij je webshopaanvraag behandelt en je de factuur van haar ontvangt, maar ze is ook niet te beroerd om af en toe haar handen vies te maken in onze spoelkeuken.

Miranda
Steenhoek

Miranda is een echte eventcreator binnen ons bedrijf met oog voor detail en een flinke dosis creativiteit. Ze pakt voornamelijk de grote(re) aanvragen op voor events met totaalbeleving en draait haar hand hier niet voor om!

Roos
van Dalen

Roos is als afstudeer stagiair van de opleiding Leisure & Events bij ons aan het werk. Ze doet onderzoek naar het imago van ons bedrijf in relatie tot de overname van Sfeer&Meer Concepts & Events. Daarnaast kijkt ze ook hoe wij onze service richting klanten nog beter kunnen optimaliseren.

Onze
bouwers

Met trots presenteren wij aan jullie ons uitvoerende team: Robert Aarnoudse, Christine Snijder, Harrie Plas, Sander Kruijthof, Gülcan Koster & Celine van Turnhout! Door hun keiharde uitvoerende inzet zorgen zij voor het neerzetten van de totaalbeleving bij jou event.

Ongekende beleving creëren

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op!

Ideeën nodig?

Volg ons op Linkedin
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Bekijk onze Pinterestborden
Lees een van onze blogs

concepts, events en verhuur