Time Out: jouw concepting- & eventpartner

Of je nu op zoek bent naar losse verhuur voor jouw evenement of de creatieve invulling van jouw evenement liever uit handen geeft: je bent bij Time Out in beide gevallen aan het juiste adres.

Ons label Partytime met bijbehorende webshop biedt je de mogelijkheid om zelf je benodigde materialen bij elkaar te klikken en met één druk op de knop een offerte aan te vragen. Die ontvang je daarna van een van onze enthousiaste medewerkers in je mailbox. Klopt alles? Dan kan je met één druk op de knop bevestigen en zijn de materialen voor je gereserveerd.

Ons label Sfeer&Meer legt de focus op concepting. We hebben hiervoor een aantal verschillende thema’s, uiteenlopend van Smooth White tot Raw Nature en van Raw Wood tot Ibiza style. Aan de hand van uw eventuele wensen creëren wij een strategisch en creatief totaalplan incl. moodboard, zodat je er direct een beeld bij krijgt. De catering kunnen we uiteraard ook verzorgen. Hiervoor werken we samen met een aantal vaste cateraars en zullen we kijken welke het beste bij je past. Ons ultieme doel: een event dat je verrast, de juiste snaar raakt bij de gasten en bovenal wat past bij wie jij bent als persoon of bedrijf.

Heb jij binnenkort iets te vieren? Van trouwerij of privéfeest in familiekring tot groots bedrijfsjubileum of opening van een nieuw pand. Wij zijn sterk in het omtoveren van uw eigen tuin, bedrijfspand of kantine tot ultieme eventlocatie en hebben met onze thema’s voor elke wens een passend concept. We verrassen je graag en lichten in een persoonlijk gesprek graag de mogelijkheden nader toe.

Graag tot je volgende evenement!

Namens het hele team van Time Out,
Koos van Oudheusden & Laura van Oudheusden-Frerichs

Let's get this party started!

Mocht u nog informatie / hulp nodig hebben, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Ideeën nodig?

Volg ons op Linkedin
Like ons op Facebook
Bekijk onze Pinterestborden
Lees een van onze blogs

concepts, events en verhuur