Welkom bij Time Out – voor zakelijke events met een WOW-effect!

Bij het organiseren van een zakelijk event, wil je dat alles perfect verloopt. Of het nu gaat om de opening van een nieuw pand, een bedrijfsjubileum of een personeelsfeest, je wilt dat het indruk maakt op je gasten. Bij Time Out begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom nemen wij de volledige organisatie uit handen. Als ervaren aanspreekpunt regelen wij het totaalconcept, inclusief de afstemming met leveranciers zoals cateraars en tentenbouwers.

Waarom kiezen voor Time Out?

Tijd is geld – Jij wilt je wensen doorgeven en daarna niets meer te hoeven regelen. Laat ons na een persoonlijk gesprek de volledige organisatie van jouw event uit handen nemen. Zo kun jij je focussen op het werk waar jij goed in bent en wij op dat van ons! Je kiest dus voor jouw gemak, terwijl je een onwijze indruk achterlaat bij je klanten, leveranciers of personeel. 

Eén aanspreekpunt – Eén aanspreekpunt i.p.v. zelf met alle leveranciers schakelen; ideaal toch? Laat ons die spin in het web voor je zijn. Zo heb jij één partij die het hele totaalconcept van tent tot catering en van meubilair tot licht en geluid regelt. Jij hoeft alleen je wensen en eventuele wijzigingen door te geven en wij schakelen met alle benodigde leveranciers.

Efficiënte op- en afbouw – Hartstikke leuk zo’n event, maar de dagelijkse operatie van jouw bedrijf houd je graag zo veel mogelijk draaiende. Dat snappen wij als bedrijf maar al te goed! Dus plannen we de op- en afbouw van het event zodanig, dat jouw bedrijf er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

Persoonlijke touch – Ons diverse meubilair zorgt ervoor dat de sfeer van jouw event perfect aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. En met de mogelijkheid om jouw bedrijfslogo of beeldmerk in de statafels te verwerken, voelt het evenement helemaal van jou.

Het resultaat

Met Time Out krijg je een event waar je trots op bent, zonder dat het jou veel tijd kost. Jouw bedrijf kan ongestoord doorgaan met de dagelijkse operatie, terwijl jouw gasten versteld staan van de sfeer en organisatie van jouw event. Dat is de kracht van samenwerken.

Onze missie

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een event te organiseren dat de kwaliteit uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat. Daarom streven wij er altijd naar om een event te creëren waar nog lang over wordt nagepraat, met dat echte WOW-effect. 

Klaar om jouw zakelijke evenement naar een hoger niveau te tillen? Vul vandaag nog ons contactformulier in en laat ons de rest doen!

Ongekende beleving creëren

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op!

Ideeën nodig?

Volg ons op Linkedin
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Bekijk onze Pinterestborden
Lees een van onze blogs

concepts, events en verhuur