Catering gewenst voor uw feest of event?

Catering gewenst voor uw feest of event?

Servies, glaswerk, stoelen of tafels huren?

Servies, glaswerk, stoelen of tafels huren?

Iets te vieren? Time Out regelt het van a tot z!

Iets te vieren? Time Out regelt het van a tot z!

Catering op maat

Onze keuken is erg gevarieerd. Zin in een walking dinner of buffet? Shared dining aan grote lange tafels in uw tuin? Een foodtruck met streetfood? Spaans, Italiaans, Oosters, Skandinavisch of typisch Hollands?

Onze chefs zijn thuis in alle wereldkeukens en doen graag een passende suggestie voor uw feest. Dat wordt genieten! Bekijk hier een voorproefje van onze culinaire mogelijkheden.

Feesttent huren?

Op zoek naar een feesttent, biertap, mobiele bar, statafels, stoelen of een foodtruck met streetfood? Voor uw verjaardagsfeest, trouwerij, bedrijfsfeest, netwerkborrel of evenement?

Time-Out heeft voor iedere gelegenheid alles in huis om u op uw wenken te bedienen. Van kopjes tot feesttent en van mobiele bar tot decoratiematerialen voor de juiste sfeer. Huur alles snel en eenvoudig via onze webshop. 

Partyservice

Bij deze service nemen we alles voor u uit handen en regelen wij uw complete feest van A tot Z. We denken met u mee over de mogelijkheden en eventuele thema’s. Er is van alles mogelijk!

Klinkt dat u als muziek in de oren? Doe alvast inspiratie op op onze Facebookpagina, blog of Pinterestborden. Maak uw wensen kenbaar via het contactformulier, dan bellen we u snel terug om alle mogelijkheden te bespreken.