Welkom bij Time Out
Voor particuliere events waarbij jij kunt genieten van het moment

Jij hebt iets te vieren en deze keer wil je goed uitpakken. Je bent nu al enthousiast over dat ene moment dat je met al je familie en vrienden kunt toosten op die prachtige mijlpaal. Of dat nu een 21-diner is, je 30e, 40e of 50e verjaardag of een houten, koperen of zilveren bruiloft: jij wilt genieten met je dierbaren om je heen.

Een uniek event dat past bij jou als persoon

En dus begin je te zoeken op Google naar een locatie die aansluit op jouw wensen, maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk! Jij wilt namelijk geen standaard feestje in een zaaltje, maar iets unieks dat past bij jou als persoon. Daarentegen zie je op tegen een feest op eigen locatie i.v.m. al het geregel dat daarbij komt kijken. Want wat als het slecht weer is? En hoe zorg je ervoor dat er genoeg sta- en zitplek is voor iedereen en je het sfeertje creëert wat je voor ogen hebt? En in hoeverre kun je überhaupt van het moment genieten als je zelf de drankjes staat in te schenken of de culinaire hapjes staat voor te bereiden op de dag zelf?

Genieten van jouw moment

Kies ervoor om jouw event wél in je eigen tuin, een stuk land of een boerenschuur te vieren, maar dan zonder het geregel. Wij zorgen voor een geüpgradede locatie aangekleed met meubilair dat helemaal past bij jouw stijl. Daarnaast zorgen wij voor culinaire hapjes, een walking dinner of een kwalitatief goede barbecue; you name it! Dit uiteraard in combinatie met gezellig barpersoneel en passend entertainment. Zo kun je een event organiseren waar je gasten stijl van achterover slaan, met dat echte WOW-effect. Zelf hoef je niets te regelen, het enige dat jij hoeft te doen is de hele avond onbezorgd genieten van jouw moment samen met je dierbaren.

Onze missie

Wij begrijpen als familiebedrijf als geen ander hoe fijn het is om met je geliefden een onvergetelijk moment te beleven. Daarom streven wij ernaar om een uniek event te creëren dat aansluit bij wie jij bent als persoon en waar nog lang over wordt nagepraat.

Laat ons je dus helpen om van jouw jubileum een onvergetelijk moment te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat de organisatie verder aan ons over!

Ongekende beleving creëren

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op!

Ideeën nodig?

Volg ons op Linkedin
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Bekijk onze Pinterestborden
Lees een van onze blogs

concepts, events en verhuur